Невідомі перекрили дороги до пунктів пропусків "Шегині" та "Рава-Руська"
http://forpost.lviv.ua/images/Pavl/27658206_1614071348646484_547332401_n.jpg

Невідомі перекрили дороги до пунктів пропусків “Шегині” та “Рава-Руська”

На акцію протесту вийшли люди, які досі незадоволені законом про новий порядок перетину кордону. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Форпост.

Сьогодні, 3 лютого, дороги до пунктів пропусків “Шегині” та “Рава-Руська” перекриті. Про це повідомляє керівник Варта1 Ігор Зінкевич.

“Близько 20-ти людей ходять по пішохідному переході, рух наразі ускладнений. Як повідомили організатори, на акцію протесту вийшли люди, які досі незадоволені законом про новий порядок перетину кордону. Також вони зазначили, що ходитимуть по пішохідних переходах та що п’ятнадцять хвилин пропускатимуть до кордону по десять машин”,  – написав він на своїй сторінці у Фейсбук. 

“У Шегинях весело. Вчора затримали нелегалів. Сьогодні проходить марш контрабандистів. Звісно, правоохоронці простежать за громадським порядком і тим, щоб ця «акція протесту нероб» пройшла спокійно. От як на мене, контрабандистам не вистачає веселкових транспарантів. Хоча тоді це би був трохи інший парад”, – прокоментував працівник прес-служби СБУ Олег Александров.

А о 11-й годині перекрили ще один пункт пропуску “Рава-Руська”, де близько  20 людей також ходять по пішохідному переході та обмежують рух автотранспорту.