Новак розповів про основні напрямки діяльності "Укравтодору" у 2018 році
https://finobzor.ru/uploads/posts/2017-01/org_mbsm565.jpg

Новак розповів про основні напрямки діяльності “Укравтодору” у 2018 році

Міністерство інфраструктури України провело щорічну підсумкову прес-конференцію Міністра інфраструктури Володимира Омеляна та керівників підвідомчих організацій за результатами роботи в дорожній, авіаційній, залізничній, портовій та поштовій сферах у 2017 році. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на rbc.ua.

15 грудня відбулась підсумкова річна прес-конференція Міністерства інфраструктури України під час якої В.о. голови Державного агентства автомобільних доріг України (“Укравтодор”) Славомір Новак розповів про основні напрямки діяльності “Укравтодору” в 2018 році.
“У наступному році ми плануємо почати імплементацію дорожнього фонду, ввести децентралізацію доріг, продовжити ремонт Go Highway, відкрити комплексну першу концесійну дорогу Львів-Краковець, продовжити заходи з підвищення безпеки, почати відновлення техніки для зимового утримання для нашого підприємства”, – розповів Новак. Нагадаємо, раніше міністр інфраструктури України Володимир Омелян розповів, що в Україні в 2018 році може бути відремонтовано близько 4-5 тис. км доріг державного значення. “Маючи бюджету 20 млрд гривень, ми зможемо відремонтувати близько 2 тис. км доріг державного значення. Я думаю, така ж цифра відремонтованих доріг місцевого значення. Тому, якщо в 2018 році ми отримаємо близько 40 млрд гривень, то ми повинні відремонтувати близько 4-5 тис. км доріг”, – сказав він.