Польські підприємці у Києві під час авіакосмічного салону міжнародної виставки “Авіасвіт 2021”

Польські підприємці у Києві під час авіакосмічного салону міжнародної виставки “Авіасвіт 2021”

Понад 10 польських фірм, експонентів та учасників економічної місії презентували свій експортний потенціал під час виставки авіакосмічного салону міжнародної виставки “Авіасвіт 2021” у Києві. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на офіційний блог координатора проєктів Польсько-Української Господарчої Палати та Polish Business Center в Україні, журналіста, ведучої програми “Філософія особистості з Анною Стожко” Анни Стожко.

За участі  Польсько-Української Господарчої Палати як співорганізатора 15 червня  проведено бізнес-зустрічі українських потенційних партнерів з представниками польських фірм, котрі зацікавлені у налагоджуванні довгострокової співпраці.

Присутність Польщі на даній виставці є результатом реалізації програми Міністерства розвитку, праці та технологій.

Польсько-Українська Господарча Палата співпрацює з головним оператором цієї події MPromotion у реалізації програми польської економічної місії.

Посол Республіки Польща в Україні  Бартош Ціхоцький відвідав польський стенд,  поспілкувався з виконавцями економічної місії, керівництвом ПУГП, зустрівся з польськими колегами та підприємцями, особисто представив пропозиції деяких з них гостям заходу. 

Перед учасниками місії з презентацією історії Польсько-Української Господарчої Палати та її можливостей  в сучасних польсько-українських економічних відносинах виступив президент Палати пан Яцек Пєхота. Президент Палати висловився за співпрацю на обох наших ринках.

UkraineInvest, партнер ПУГП, в особі пана Віталія Чернюка – керівника Управління залучення та супроводження презентував аудиторії стан аерокосмічної галузі України, а також розповів про реалізовані проекти даного сектору та державну підтримку інвестицій іноземних партнерів в Україну.

Даний захід спрямований на польських підприємців із сектору малого та середнього бізнесу у галузі автомобільних та авіаційних запчастин, які хочуть розвивати свою експортну та рекламну діяльність на українському ринку, вивчити  ситуацію з конкурентними компаніями та отримати нові ділові зв`язки.

Польсько-Українська Господарча Палата зі свого боку забезпечила можливості для безпосередніх контактів польських підприємців з українськими партнерами для налагодження двосторонньої співпраці.

В рамках заходу було проведено низку зустрічей та переговорів з представниками влади України та Польщі, виробниками, експортерами та підприємцями.