У Києві застрелили свідка у справі "діамантових прокурорів" – Сакварелідзе

У Києві застрелили свідка у справі “діамантових прокурорів” – Сакварелідзе

Загиблого з вогнепальним пораненням виявили вранці в салоні автомобіля Mercedes. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на UA1.

У вівторок, 5 березня, в Дніпровському районі Києва на вулиці Флоренції застрелили 59-річного чоловіка. Ним виявився свідок у справі “діамантових прокурорів” Сергій Кисельов.

Ім’я вбитого повідомив у себе на сторінці в Facebook екс-заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе.

“Убитий Кисельов, людина який упізнав свої діаманти (колишній власник заводу ювелірних виробів) в гучній справі “діамантових прокурорів”. А також свідок у тій окремій справі”, – написав він.

У прес-службі столичної поліції таку інформацію не повідомили. Там зазначили, що загиблого з вогнепальним пораненням виявили в салоні автомобіля Mercedes. Близько 11:15 у поліцію надійшло повідомлення, що в припаркованому у дворі будинку авто пролунав постріл, після чого з машини вибіг невідомий і зник.

Як відомо, ім’я Кисельова фігурувало в ЗМІ в 2015 році – в розпал скандалу з “діамантовими прокурорами”. 23 жовтня 2015 року було відкрито кримінальне провадження проти можливого привласнення діамантів – заявник, засновник ТОВ “ЮВК-Агат” Сергій Кисельов стверджував, що упізнав в алмазах прокурорів свої.