У Покровську відкрився молодіжний центр «Junior Trackers» та дитсадок
http://lifedon.com.ua/uploads/posts/2018-02/1517935061_346565.jpg

У Покровську відкрився молодіжний центр «Junior Trackers» та дитсадок

«Junior Trackers» є творчою лабораторією, де будуть проводитися різноманітні тренінги. Також центр став місцем для зборів скаутів. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на офіційний сайт ДонОДА.

Сьогодні у Покровську за участю голови Донецької облдержадміністрації Павла Жебрівського відбулося відкриття «Інноваційного центру розвитку для молоді та дітей «Junior Trackers» та реконструйованого дошкільного навчального закладу № 5 «Вербонька».

За словами заступника директора департаменту сім′ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації Лілії Золкіної, «Junior Trackers» є творчою лабораторією, де будуть проводитися різноманітні тренінги. Також центр став місцем для зборів скаутів.

«Діти мають зростати у красоті. Молодіжний центр – так покровська молодь називає свій центр – це фактично місцевий осередок скаутського руху. Під центр переобладнали колишній клуб, на це витратили 4,7 млн грн. Вийшло гарно оздоблене просторе приміщення – майже 300 квадратних метрів. Крім того, на весну розпочнуться роботи з облаштування простору навколо центру. Там і мотузковий, і ігровий майданчики планують зробити, і відкриту літню сцену, і альтанки. Дитячий садок капітально відремонтували за 1,8 млн грн: полагодили дах, замінили вікна, перепланували та відремонтували приміщення, утеплили та пофарбували фасад. Як розповіли мені педагоги, раніше у цій частині садочка була лише одна група, музична зала й старі підсобні приміщення, що не відповідали жодним нормам. Тепер – дві нові просторі групи, нові туалети, кухні. Усе це – з новою сучасною технікою та меблями. Це все і є частиною моєї мети – повернути Донеччину в єдиний український простір», – наголосив керівник Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський.