Уже від 14 серпня — новий знак на польських дорогах

Уже від 14 серпня — новий знак на польських дорогах

У середу, 14 серпня, набуває чинності постанова міністра інфраструктури про запровадження нових дорожніх знаків. Маркування буде пов’язане з основним вимірюванням швидкості. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

У середу, 14 серпня, набуває чинності постанова міністра інфраструктури про запровадження нових дорожніх знаків. Маркування буде пов’язане з основним вимірюванням швидкості, повідомляє https://www.tuwroclaw.com.

Новий знак «автоматичного управління середньою швидкістю» позначений символом D-51a. Він покаже фрагмент дороги, охопленої сегментарним вимірюванням швидкості. В кінці епізоду, у свою чергу, знак D-51b підписує «кінець автоматичного управління середньою швидкістю».

Досі на цих ділянках були позначені D-51 «автоматичне регулювання швидкості», а також місця, де встановлені камери швидкості.

За даними міністерства, цього було недостатньо інформації про вимірювання швидкості на дорозі, отже, необхідність у нових вивісках.

Нові правила також розширюють сферу застосування таблички Т-1а, вказуючи відстань інформаційного знаку до початку ділянки дороги, що охоплюється вимірюванням.

Це рішення дозволить розмістити додатковий знак D-51a «автоматичне управління середньою швидкістю» разом із табличкою T-1a перед початком ділянки дороги, охопленої контролем швидкості, якщо початок цієї секції знаходиться в місці з обмеженою видимістю.
Фото: https://nauki-jazdy.pl/