У Любліні з плакатів закликають українців повертатися додому
http://www.nasze-slowo.pl/wp-content/uploads/2018/02/1-2.jpg

У Любліні з плакатів закликають українців повертатися додому

У Любліні з’явилися плакати, які закликають українців повертатися додому. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Наше слово.

„Ми чекаємо тебе вдома”, – пише українською на банері, який знаходиться на вулиці Водопойна (Wodopojna), близько до центру міста.

 

Рекламу видно з траси, яка веде з Варшави в напрямку українського кордону. На плакаті зазначений рекламодавець – фірма Fujikura.

У польській філії фірми Fujikura відповіли, що вони нічого не знають про такі плакати, і це очевидно міжнародний, не польський проект.

Українське відділення японської фірми пояснило, що реклама з закликами українців повертатися додому належить їм.

„Нагадуємо людям, що вони можуть гідно заробляти і в себе в країні, не залишаючи рідних та заодно запрошуємо на підприємство. Якщо вас цікавлять деталі щодо працевлаштування, можете спробувати зателефонувати за одним з цих номерів: 0971269769, 0632024001, 0661050008, 0950920390”, – повідомили нам в Fujikura Automotive Ukraine Lviv.

Вони пояснюють, що робота, яку пропонують українцям – на заводах японської компанії, розташовані у неподалік Львова та Вінниці, які виробляють оптичне волокно, телекомунікації та кабельні джгути для найбільших виробників автомобілів у світі. Професії найрізноманітніші – від оператора кабельних мереж до контролера якості. Є можливість кар’єрного росту з переходом від одної лінії виробництва до іншої, також надається безкоштовне навчання, – переконують в фірмі.

Нагадаємо, що нещодавно українці в Любліні помітили заклики з плакатів „Ми чекаємо тебе вдома”. Рекламу видно з траси, яка веде з Варшави в напрямку українського кордону.

Раніше в українських медіа з’явилась інформація про те, що Львівська облдержадміністрація намагається зменшити  міграцію та повернути заробітчан додому.

Fujikura — японська компанія, що виробляє електрообладнання, телекомунікаційні системи та автомобільні компоненти.

Матеріал – Фото – Ганнуся Тимець.