Кияни, долучайтеся до обговорення майбутнього нашої столиці!

Кияни, долучайтеся до обговорення майбутнього нашої столиці!

Закликаю всіх киян долучитися до обговорення майбутнього нашої столиці.

На черговій сесії Верховної Ради розглядатиметься законопроєкт про столицю в другому читанні.

Я чекаю ваших думок, ваших пропозицій, ваших конкретних критичних зауважень. Мені важлива ваша думка, ваша позиція, ваш тверезий незаангажований погляд, бо нам всім потім жити за цим законом і виконувати його. А відтак ми несемо спільну відповідальність за те, яким буде цей закон і чи буде він взагалі.

Прошу під цим постом писати свої питання, свої ідеї, свої критичні зауваження або схвальні відгуки.

Обіцяю обговорити їх у фракції та кулуарах Парламенту. А потім ми разом з вами приймемо рішення. Ваша думка важлива! Долучайтеся!

Кияни, долучайтеся до обговорення майбутнього нашої столиці!

Закликаю всіх киян долучитися до обговорення майбутнього нашої столиці. На черговій сесії Верховної Ради розглядатиметься законопроєкт про столицю в другому читанні. Я чекаю ваших думок, ваших пропозицій, ваших конкретних критичних зауважень. Мені важлива ваша думка, ваша позиція, ваш тверезий незаангажований погляд, бо нам всім потім жити за цим законом і виконувати його. А відтак ми несемо спільну відповідальність за те, яким буде цей закон і чи буде він взагалі. Прошу під цим постом писати свої питання, свої ідеї, свої критичні зауваження або схвальні відгуки. Обіцяю обговорити їх у фракції та кулуарах Парламенту. А потім ми разом з вами приймемо рішення. Ваша думка важлива! Долучайтеся!Посилання на текст законопроєкту: https://cutt.ly/jfdSELy.

Опубліковано Іриною Верещук Середа, 26 серпня 2020 р.

Ірина Верещук

Віце-прем'єр-міністр України - Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України