Анджей Дуда запрошує взяти участь у святкуванні Дня Війська Польського
Репетиція військового параду у Варшаві, який відбудеться 15 серпня, у День Війська Польського PAP/Radek Pietruszka

Анджей Дуда запрошує взяти участь у святкуванні Дня Війська Польського

Президент Польщі закликає усіх зустрітися разом на великому військовому параді у Варшаві, присвяченому святкуванню Дня Війська Польського 15 серпня. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Президент Анджей Дуда запрошує взяти участь у святкуванні Дня Війська Польського. «Будьмо разом 15 серпня», — каже він на відеоролику, опублікованому в соцмережах Канцелярії президента:

«У День Війська Польського зустріньмося всі на великому військовому параді. Нехай звук маршу підрозділів стане відлунням гордої історії польської зброї, а вражаюча техніка та сучасне озброєння — свідченням переломних змін у польських збройних силах. 15 серпня будьмо разом! Покажімо повагу до тих, хто кожен день присвячує себе служінню своїй країні».

У святкуванні Дня Війська Польського у Варшаві візьмуть участь дві з половиною тисячі вояків, 23 підрозділи, усі види Збройних сил Польщі та курсанти військових вишів. Буде представлено понад 200 одиниць техніки та близько 20 військових літаків. Також будуть присутні польські союзники зі США, Великої Британії та Румунії.

IAR/Т.А.