Добродомов знявся з виборів на користь Гриценка

Добродомов знявся з виборів на користь Гриценка

Рішення політик назвав “надважливим”. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на ТСН.

Сотні тисяч готівкою та сценарій телепередачі: оприлюднена декларація кандидата у президенти Добродомова Сотні тисяч готівкою та сценарій телепередачі: оприлюднена декларація кандидата у президенти Добродомова Кандидат у президенти України Дмитро Добродомов оголосив про своє зняття з виборів на користь Анатолія Гриценка. Про це він заявив у ЦВК.

“Переконаний, що Анатолій Гриценко вийде у 2 тур”, – наводить слова Добродомова “Українська правда”.

Напередодні кандидат у президенти опублікував спільне фото із Гриценком і пообіцяв завітати до ЦВК.

Друзі! Прийняв для себе надважливе рішення! Сьогодні о 17.00 планую заїхати у ЦВК. Запрошую представників ЗМІ.

Опубліковано Dmytro Dobrodomov Четвер, 7 березня 2019 р.

7 березня є останнім днем, коли кандидати можуть відкликати свою кандидатуру. Наступного дня, 8 березня, ЦВК затвердить остаточний список кандидатів на майбутніх президентських виборах.

Раніше на користь Гриценка зняв свою кандидатуру і чинний мер Львова Садовий офіційно більше не кандидат у президенти – ЦВК скасувала реєстрацію Садовий офіційно більше не кандидат у президенти – ЦВК скасувала реєстрацію Андрій Садовий. Про відмову від участі у виборах заявив і журналіст “Сила людей” зняла кандидатуру Гнапа з президентських виборів “Сила людей” зняла кандидатуру Гнапа з президентських виборів Дмитро Гнап. “Знявся” і заступника командира Сил спецоперацій Сергій Кривонос. Він заявив, що за нинішніх умов міняти головнокомандувача в Україні недоречно. Кандидат у президенти України та лідер партії “Наші”  знімає свою кандидатуру на виборах на користь Вілкула Євген Мураєв, натомість, зняв свою кандидатуру на користь голови партії “Опозиційний блок” Олександра Вілкула.