Сестра Савченко стверджує, що Надія хоче у парламент зі своєю партією на вибори

Сестра Савченко стверджує, що Надія хоче у парламент зі своєю партією на вибори

Народна депутатка Надія Савченко братиме участь у парламентських виборах восени 2019 року разом зі своєю політичною силою, заявила її сестра Віра. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на ZiK.

Народна депутатка Надія Савченко братиме участь у парламентських виборах восени 2019 року разом зі своєю політичною силою, заявила її сестра Віра. Про це повідомляє Громадське.

«Так. Якщо Надія заявила про зміну політичної системи, її за це запроторили за ґрати, але її розтягнули на цитати і не цитував тільки лінивий, то я думаю це якісна програма», – сказала Віра Савченко.

За її словами, вже відкрито рахунок цієї політичної сили.

«Рахунок партії був відкритий за добу, а якщо точно о 19:20 – до кінця банківського робочого дня», – зазначила сестра депутатки.

Вона також розповіла, що у Верховній Раді зареєстрували законопроект, який передбачає зниження кошторисного бар’єру для партій, який зараз складає 4,9 мільйона гривень.

«Вони українцям кинули, що ми знижуємо відсотковий бар’єр, а про кошторисний вони нам нічого не сказали. А гроші в них усіх є. Законопроект зареєстрований, сподіваюся знайдуться охочі за нього голосувати в Раді, а далі будемо діяти», – резюмувала Віра Савченко.

Раніше про участь у парламентських виборах заявила заступниця глави політичної платформи Надії Савченко Тетяна Проторченко.

Нагадаємо, 16 квітня підозрювану в організації теракту Надію Савченко та іншого фігуранта справи Володимира Рубана випустили з-під варти.