Суд наклав новий арешт на активи Коломойського, в тому числі земельні ділянки «Буковелю»

Суд наклав новий арешт на активи Коломойського, в тому числі земельні ділянки «Буковелю»

Печерський суд Києва наклав арешт на активи групи компаній «Приват», що належить українському олігарху Ігорю Коломойському. Зокрема, під арешт потрапили 11 земельних ділянок «Буковелю». Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Громадське.

Печерський суд Києва наклав арешт на активи групи компаній «Приват», що належить українському олігарху Ігорю Коломойському. Зокрема, під арешт потрапили 11 земельних ділянок «Буковелю». Про це повідомляє Finbalance.

Зазначається, що арешт наклали у справі про видачу ПриватБанку напередодні націоналізації 19 мільярдів гривень кредиту рефінансування, заставою за яким було майно групи «Приват». Серед іншого арешт наклали на 11 земельних ділянок компанії «Скорзонера» (засновник гірськолижного курорту «Буковель»), 8 земельних ділянок компанії «Гаджибей», приміщення компанії «Приватофіс» та майно «Нікопольського заводу феросплавів».

Так, суд заборонив відчужувати майно та проводити з ним будь-які інші дії нотаріусам та державним реєстраторам.

У лютому 2019 року Печерський суд арештував майно компаній Коломойського у тій же справі.

За даними Єдиного реєстру юросіб, фізосіб-підприємців та громадських об’єднань, бенефіціарами ТОВ «Скорзонера» є екс-власники ПриватБанку — Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов. А за даними системи YouControl, ТОВ «Скорзонера» є засновником туристичного комплексу «Буковель».