Координатор американської розвідки: Триває російська атака
data:image/jpeg;base64,/9j/4AAQSkZJRgABAQAAAQABAAD

Координатор американської розвідки: Триває російська атака

На переконання Дена Коутса, Росія втручатиметься у вибори до Конгресу. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Координатор американських розвідувальних служб Ден Коутс заявив, що Росія продовжує атакувати CША у кіберпросторі. Під час засідання в Конгресі політик попередив, що Москва втручатиметься у цьогорічні вибори до Конгресу. Ден Коутс висловив переконання, що президент РФ Володимир Путін буде використовувати авторитарні методи, щоб зміцнити свою владу всередині Росії та продовжувати втручання у демократичні процеси в інших країнах – передусім за допомогою діяльності у кіберпросторі.

«Росіяни користуються цим знаряддям, оскільки воно порівняно дешеве, мало ризиковне та ефективне у поглибленні поділів», – додав Коутс.

Координатор розвідувальних служб США підкреслив, що Кремль вважає такі дії ефективними. «Ми думаємо, що Росія буде використовувати пропаганду, соціальні мережі, підставних людей і своїх «речників», за допомогою цього розвиватиме такого типу орперації», – наголосив політик. На його переконання, ціллю російської атаки у кіберпросторі є цьогорічні вибори до Конгресу.