Привітання до Дня захисника України

Привітання до Дня захисника України

Шановні друзі та колеги!

Продовжуючи добру історичну традицію вшанування українського війська на свято Покрови Божої Матері, що ведеться з козацьких часів, хочу привітати усіх військових, воїнів-добровольців та ветеранів з Днем захисника України!

Дякую усім і кожному, хто відстоює свободу, незалежність, боронить Батьківщину та протистоїть ворогу, тим, хто зараз перебуває на передовій і своїми звитягами наближує нашу перемогу.

Тож бажаю захисникам України міцного здоров’я, сили, мужності та героїзму, непохитної віри в краще майбутнє, натхнення на високі звершення в ім’я українського народу та державності!

Вітаю зі святом! Ми обов’язково переможемо!

Слава Україні! Героям слава!

Шановні друзі та колеги!Продовжуючи добру історичну традицію вшанування українського війська на свято Покрови Божої Матері, що ведеться з козацьких часів, хочу привітати усіх військових, воїнів-добровольців та ветеранів з Днем захисника України!Дякую усім і кожному, хто відстоює свободу, незалежність, боронить Батьківщину та протистоїть ворогу, тим, хто зараз перебуває на передовій і своїми звитягами наближує нашу перемогу. Тож бажаю захисникам України міцного здоров'я, сили, мужності та героїзму, непохитної віри в краще майбутнє, натхнення на високі звершення в ім’я українського народу та державності!Вітаю зі святом! Ми обов’язково переможемо!Слава Україні! Героям слава!

Опубліковано Іриною Верещук Неділя, 13 жовтня 2019 р.

Ірина Верещук

Віце-прем'єр-міністр України - Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України