Де у Вроцлаві можна влаштувати пікнік і гриль? Перелік місць

Де у Вроцлаві можна влаштувати пікнік і гриль? Перелік місць

Ну який же відпочинок без традиційного шашлика на природі? Затишне місце, дружня компанія, гарна погода, та ще й вихідні на додаток – гріх не скористатися нагодою й не поїхати на природу. А куди саме – читай нашу підбірку. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Відпочити на природі з шашликами або грилем можна і в Польщі. У великих містах є спеціальні місця, де дозволено розводити вогонь і смажити шашлик. Ну і звичайно, складно уявити літній відпочинок без купання і відвідування пляжу. Вроцлав – не виняток.

Найпоширеніше місце для грилю у Вроцлаві — це набережна Одри. Також можна вирушити в один з трьох міських лісів, де також дозволено робити гриль в спеціально обладнаних для цього місцях – тут є окремі печі, оточені каменями, з лавками і столами. Окрім цього, влаштувати собі пікнік можна й в міських парках. Проте слід дотримуватися певних правил поведінки. Самостійно й самовільно розпалювати вогнище в лісі, звісно, заборонено. Тому варто підшукати спеціально відведене для цього місце. Як мінімум 5 таких місць з лавками можна знайти в Рендзинському й Особовицькому лісах, а ще два – в лісі Солтисовіцкі, неподалік ставка.

Більшість жителів міста відпочиває на берегах річки Одри, в районі мостів Jagiellońskich, Warszawskich або Trzebnickich, а також в районі Wzgórze Partyzantów i Andersa.

У трьох міських лісопаркових зонах Rędziński, Osobowicki, Sołtysowicki обладнані спеціальні печі з камінням, лавки і столи, для того щоб приготувати м’ясо на грилі і просто посидіти й відпочити, насолоджуючись краєвидами та свіжим повітрям на лоні природи. До слова, в міських парках Park Szczytnicki, Park Zachodni, Park Grabiszyński, Park Południowy, Wyspa Słodowa, також дозволяється смажити шашлики.

Отож, наводимо список всіх «точок» у Вроцлаві, де можна тішитися багаттям, природою й грилем:

Набережна Одри
?район мостів Jagiellońskich, Warszawskich или Trzebnickich.
?район Wzgórze Partyzantów i Andersa.

?Міські ліси
?Rędziński
?Osobowicki
?Sołtysowicki – неподалік ставка

?Міські парки
?Park Szczytnicki
?Park Zachodni
?Park Grabiszyński
?Park Południowy
?Wyspa Słodowa

І наостанок: пам’ятайте, що штраф вам можуть виписати не за розведення багаття, а за залишене сміття й шум. Тож бережімо природу і поводьмося гідно!