Нижня Сілезія: у Валбжиху розпочинається підбір персоналу для роботи в компанії Toyota
https://autoreview.ru/images/Article/1578/Article_157875_860_575.jpg

Нижня Сілезія: у Валбжиху розпочинається підбір персоналу для роботи в компанії Toyota

У листопаді поточного року фабрика Toyota у Валбжиху (Wałbrzych), що в Нижній Сілезії, розпочне виробляти гібридні двигуни сучасного зразку, ставши за межами Японії, другою виробничою базою цього типу двигунів у світі. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на інформаційний портал In Poland.

У листопаді поточного року фабрика Toyota у Валбжиху (Wałbrzych), що в Нижній Сілезії, розпочне виробляти гібридні двигуни сучасного зразку, ставши за межами Японії, другою виробничою базою цього типу двигунів у світі. Наразі підприємство починає прийом персоналу на роботу. Працівники потрібні до технічного обслуговування автоматичних машин.  

Фабрика шукає майбутніх працівників з числа осіб, що мають як мінімум професійну освіту (переважно технічних напрямків — електрика, електроніка, мехатроніка, автоматика, оператора механічної обробки) та володіють практичними знаннями з механіки та електрики.

«Наше завдання полягає в тому, щоб забезпечити безпечну і ефективну роботу виробництва машин та устаткування, вирішення поточних технічних проблем і аналізу причин невдач та впровадженні засобів для їх швидкого вирішення», – говорить Томаш Лашевський з відділу технічного обслуговування Toyota. “Кожен день ми маємо справу з сучасними пристроями, такими як машини із числовим керуванням або промисловими роботами. Тут можна багато чого навчитися », – додає Томаш Лашевський.

Toyota Motor Manufacturing Poland працює на ринку Валбжиху з 1999 року. З того часу компанія працевлаштувала понад 2000 співробітників, пропонуючи їм безпечне та стабільне робоче місце, а також можливості для розвитку та постійного вдосконалення. Працівники Toyota працюють у дружній робочій атмосфері, повазі та партнерських стосунках з начальством. Зараз компанія займається додатковим набором персоналу.

Контакти для потенційних працівників щодо вакансій:

Toyota Motor Manufacturing
Poland Sp. z o.o.

ul. Uczniowska, 26
58-306 Wałbrzych
tel.: 074 8888 000
fax: 074 8888 001

Світлина: www.toyotapl.com/walbrzych

Джерело: z materiałów prasowych