Павло Клімкін: «Очевидно,що Росія намагається посварити нас з польськими друзями»
http://www4.lubavitch.com/files.html/8594084/image%7Cpjpeg/sejmrpb336.jpg?scale_max=597

Павло Клімкін: «Очевидно,що Росія намагається посварити нас з польськими друзями»

«Вітаю рішення Сейму Польщі обговорити питання впливу Росії на українсько-польські відносини». Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін підтримав рішення Сеймового комітету зі справ спецслужб про обговорення ролі російських спецслужб у дестабілізації польсько-українських відносин.

«Вітаю рішення Сейму Польщі обговорити питання впливу Росії на українсько-польські відносини. Очевидно, що Росія намагається посварити нас з польськими друзями. Не вийде. У нас було спільне минуле, є спільне сьогодення та буде спільне майбутнє. Вважаю, що маємо і самі більше пильнувати», – написав він у Твіттері.

Як ми повідомляли, Сеймовий комітет з питань спеціальних служб у четвер, 22 березня, обговорить роль російських спецслужб у діях, спрямованих на дестабілізацію польсько-українських відносин в Україні та Польщі. Інформацію про це мають представити голови Агентства внутрішньої безпеки (ABW), Агентства розвідки (AW), Служби військової контррозвідки (SKW) та Служби військової розвідки (SWW).