"Динамо" привозить нічию з Афін
https://www.sport-express.ua/upload/news/2017/11/343242-aleksandr-hatskevich-vida-ochen-bolshaja-poterja-dlja-dinamo.jpg

“Динамо” привозить нічию з Афін

Головний тренер київського “Динамо” Олександр Хацкевич прокоментував нічию з АЕКом в першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на fcdynamo.kiev.ua.

“Ми провели тільки перший тайм нашої двоматчевій дуелі з АЕКом. Вдалося забити гол на чужому полі. Не вдалося довести матч до перемоги. В контратаках нам потрібно було грати сміливіше. Зрозуміло, що у другому таймі ми вже більшою мірою позиційно оборонялися, але відпрацювали надійно, за винятком моменту з пропущеним голом, де недопрацювали.

Володіння м’ячем у другому таймі було більше у АЕКа, але за темпом ми витримали. Суперник після перерви почав рухатися швидше, і нам довелося важко – не забувайте, що сьогодні ми проводили свій перший офіційний матч року. Перебудовувалися ми непогано, але діяли при цьому занадто низько. Дії арбітра коментувати не хотілося б, але відповім одне: сьогодні було “домашнє суддівство” в матчі”, – повідомив Хацкевич.

Нагадаємо, що повторна зустріч команд відбудеться 22 лютого в Києві.