У Порошенка пояснили, звідки взялась провокативна реклама, де він йде геть
Фото: Sergiy Grishyn/Facebook

У Порошенка пояснили, звідки взялась провокативна реклама, де він йде геть

У Адміністрації Президента пояснили, що білборди, оформлені в стилістиці Порошенка, із надписом «Кінець» створювали не вони. Це провокація. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на ZiK.

В Адміністрації президента заявили, що команда Порошенка не має стосунку до цих бордів.

«Та ви смієтесь? Ми ж не такі вже ідіоти, щоб таке вішати, таку дурість. Ми взагалі намагаємось обережно підходити до таких речей після бордів з Путіним», – сказав завідувач відділу Головного департаменту інформаційної політики АП Володимир Горковенко.

Свежие борды в Киеве. Утром ещё не было.

Опубліковано Sergiy Grishyn Неділя, 14 квітня 2019 р.

Він вважає, що ці борди можуть бути пов’язані з міськголовою Черкас Анатолієм Бондаренком, тому що, за його інформацією, спершу вони з’явилися саме в Черкасах.

«Він (Бондаренко — ред.) формально є представником «Батьківщини», а неформально, згідно з тим, що говорять люди з політичних кіл Черкас, він активно включився у виборчу кампанію Зеленського», — резюмував Горковенко.

Нагадаємо, напередодні в Україні з’явилися білборди та газети з зображенням Петра Порошенка та Володимира Путіна і написом «21 квітня. вирішальний вибір». У штабі Порошенка пояснили, що вони не мали на меті порівнювати Зеленського з Путіним, а натякнути — що Україні потрібен сильний президент.