Варшава-Запоріжжя: Польська авіакомпанія планує запустити нове сполучення
http://prostir.pl/wp-content/uploads/2017/11/aircraft-537963_960_720.jpg

Варшава-Запоріжжя: Польська авіакомпанія планує запустити нове сполучення

Через збільшення кількості заробітчан з України у Польщі і розвиток економчної співпраці з’явилася потреба у збільшенні вибору транспортного шляху. Польська авіакомпанія „LOT” планує збільшити кількість рейсів до „Київ-Жуляни” та відкрити новий напрямок на Запоріжжя. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на ПРОстір

Компанія повідомляє, що причиною оновлення напрямків стали зміни на польському ринку праці. Безробіття і низькі ставки на польських підприємствах спричинили потребу у працівниках, незадоволення поляків і їх виїзд на заробітки за кордон. Відповідно до Польщі почали приїжджати заробітчани з бідніших країн.

Тому, від 2 липня „LOT” запустить безпосередній рейс між Варшавою та Запоріжжям, який буде відправлятися шість разів на тиждень. Це вже дев’ятий напрямок авіакоманії до України. Також компанія зазначає, що розклад цього рейсу був запланований так, щоб пасажири мали можливість зручно дістатися до Західної Європи і Північної Америки.

„Запоріжжя – це шостий рейс авіакомпанії на мапі рейсів з Варшави до України поруч з Харковом, Одесою і Львовом та аеропортів „Київ-Бориспіль” і „Київ-Жуляни”. Цього року ми також збільшимо кількість напрямку Варшава-„Київ-Жуляни”, а минулого року нам вдалося стартувати з рейсами з Познаня, Бидгоща і Ольштина до Львова”, – зазначається у повідомленні.

Владислав Цовма