Він помер: Україна втратила свого захисника, який воював на Донбасі

Він помер: Україна втратила свого захисника, який воював на Донбасі

Раніше в штабі ООС повідомляли, що на Донбасі підірвався на вибуховому пристрої боєць 24-ї окремої механізованої бригади. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “народна правда”.

В харківському госпіталі помер боєць Збройних сил України Олексій Карлаш з позивним «Карлсон».

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це у Facebook повідомив його колишній товариш Олексій Бешуля.

За його словами, вони разом у 2014 році починали службу. Бешуля також додав, що Олексій Карлаш загинув від осколкового поранення в голову, йому потрібна була операція. На жаль, медиками не вдалося врятувати йому життя.

“Колись ми всі зустрінемося знову”, – додав Бешуля.

Додамо, напередодні в штабі ООС повідомляли, що на Донбасі в ході перевірки місцевості в секторі відповідальності спостережного поста в районі н. п. Оленівка на вибуховому пристрої підірвався і загинув військовий 24-ї окремої механізованої бригади. Також повідомлялося, що бойовики відкрили інтенсивний вогонь, із-за чого неможливо було вчасно провести евакуацію тіла.

Як повідомлялося раніше, протягом доби 23 червня, бойовики 34 рази обстріляли українських захисників Донбасу, вісім разів при цьому застосувавши заборонені артилерійські системи калібру 152 мм та міномети калібру 120 і 82 мм.

Також повідомлялося про те, що бойовики «ЛНР» стягують важке озброєння — протитанкові ракетні комплекси, реактивні системи залпового вогню, танки, самохідні артилерійські установки і важкі міномети. Одночасно з цим бойовики «ДНР» зміцнюють позиції танками на околицях Новоазовська.